Krzywaczka 991 | tel +48 12-444-54-54 | gsm +48 60-939-73-85

Menu w cenie 67 zł / osoba:

Pierwsze danie:

Domowy rosół z makaronem, pietruszką i marchewką

Danie główne (jeden rodzaj mięsa do wyboru):

Schab wieprzowy nadziewany farszem mięsnym w sosie

De volaille nadziewany masłem

Złocisty kotlet schabowy

Pierś panierowana z kurczaka

Dodatek do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem (w sezonie młode ziemniaki)

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone z ziołami

Złociste talarki

Duffinki

Frytki

Dodatek warzywny do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Surówka z marchwii

Surówka z selera

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem

Buraczki

Deser:

Kompozycja lodów z bitą śmietaną, owocami i sosem owocowym

PONADTO W CENIE OFERTY:

Woda mineralna w dzbankach – 2l / 10 os

Soki owocowe w dzbankach – 2l / 10 os

Napoje gazowane w dzbankach    2l / 10 os

Napoje gorące (kawa z ekspresu przelewowego, herbata) – w formie bufetu bez limitu

Standardowy wystrój (kwiaty w butonierkach)

Obiekt klimatyzowany

Bezpłatny parking

Przestronna szatnia

Kącik dla dzieci

Możliwość zakupienia dodatkowo:

Napoje:

Napoje gazowane w butelkach: pepsi, mirinda, 7-up – 3 zł/szt

Wódka Wyborowa 0,5l 46zł/szt

Wódka Finlandia 0,5l 50zł/szt

Wino białe/czerwone butelka 0,75l 40zł/szt

 

Menu w cenie 80 zł / osoba:

Uroczysty obiad

Pierwsze danie (jedna pozycja do wyboru):

Domowy rosół z makaronem, pietruszką i marchewką

Krem grzybowy z łazankami lub groszkiem ptysiowym

Krem z pomidorów z aromatem ziół

Danie główne (jeden rodzaj mięsa do wyboru):

Schab wieprzowy nadziewany farszem grzybowym w sosie

Schab wieprzowy nadziewany farszem mięsnym w sosie

De volaille nadziewany masłem

Filet drobiowy zapiekany z pomidorem i mozzarellą

Sakiewka z kurczaka nadziewana serem i szynką

Sakiewka z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem

Złocisty kotlet schabowy

Roladka z indyka z farszem szpinakowym w sosie

Marynowana szynka w sosie

Marynowane udko z kurczaka

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem żółtym

Dodatek do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem ( w sezonie młode ziemniaki)

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone z ziołami

Złociste talarki

Duffinki

Frytki

Dodatek warzywny do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Surówka z marchwii

Surówka z selera

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem

Deser:

Kompozycja lodów z bitą śmietaną, owocami i sosem owocowym

PONADTO W CENIE OFERTY:

Woda mineralna w dzbankach – bez limitu

Soki owocowe w dzbankach – bez limitu

Napoje gazowane w dzbankach bez limitu

Napoje gorące (kawa, herbata) – w formie bufetu bez limitu

Standardowy wystrój (kwiaty w butonierkach)

Obiekt klimatyzowany

Bezpłatny parking

Przestronna szatnia

Kącik dla dzieci

Możliwość zakupienia dodatkowo:

Alkohole:

Wódka Wyborowa 0,5l 45zł/szt

Wódka Finlandia 0,5l 50zł/szt

Wino białe/czerwone butelka 0,75l 40zł/szt

Menu w cenie 105 zł / osoba

Uroczysty obiad

Pierwsze danie (jedna pozycja do wyboru):

Domowy rosół z makaronem, pietruszką i marchewką

Krem grzybowy z łazankami lub groszkiem ptysiowym

Krem z pomidorów z aromatem ziół

Danie główne (jeden rodzaj mięsa do wyboru):

Schab wieprzowy nadziewany farszem grzybowym w sosie

Schab wieprzowy nadziewany farszem mięsnym w sosie

De volaille nadziewany masłem

Filet drobiowy zapiekany z pomidorem i mozzarellą

Sakiewka z kurczaka nadziewana serem i szynką

Sakiewka z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem

Złocisty kotlet schabowy

Roladka z indyka z farszem szpinakowym w sosie

Marynowana szynka w sosie

Marynowane udko z kurczaka

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem żółtym

Dodatek do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem ( w sezonie młode ziemniaki)

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone z ziołami

Złociste talarki

Duffinki

Frytki

Dodatek warzywny do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Surówka z marchwii

Surówka z selera

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem

Buraczki

Deser:

Kompozycja lodów z bitą śmietaną, owocami i sosem owocowym

Zimna płyta serwowana po obiedzie (w formie bufetu lub w stoły) do wyboru 5 pozycji:

1 pozycja do wyboru:

Półmisek różnorodnych wędlin i serów

Półmisek wędlin i swojszczyzny

Półmisek różnogatunkowych serów polskich i europejskich

2 pozycje do wyboru:

Kompozycje marynowane

Galaretki drobiowe

Grzybki w zaprawie

Śledź w zaprawie śmietanowej

Śledź w oleju

Jajka w zaprawie śmietanowej

2 pozycje do wyboru:

Sałatka caprese, plasterki mozzarelli i pomidorów z sosem vinegret i bazylią

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Sałatka z makaronem, kurczakiem, marchewką, brokułem w sosie

Sałatka firmowa: seler konserwowy, ananas, szynka, kukurydza, pietruszka, sos

PONADTO W CENIE OFERTY:

Woda mineralna w dzbankach – bez limitu

Soki owocowe w dzbankach – bez limitu

Napoje gazowane w dzbankach- bez limitu

Napoje gorące (kawa z ekspresu przelewowego, herbata) – w formie bufetu bez limitu

Standardowy wystrój (kwiaty w butonierkach)

Obiekt klimatyzowany

Bezpłatny parking

Przestronna szatnia

Kącik dla dzieci

Możliwość zakupienia dodatkowo:

Alkohole:

Wódka Wyborowa 0,5l 45zł/szt

Wódka Finlandia 0,5l 50zł/szt

Wino białe/czerwone butelka 0,75l 40zł/szt

Menu w cenie 115 zł / osoba

Uroczysty obiad

Pierwsze danie (jedna pozycja do wyboru):

Domowy rosół z makaronem, pietruszką i marchewką

Krem grzybowy z łazankami lub groszkiem ptysiowym

Krem z pomidorów z aromatem ziół

Danie główne (dwa rodzaje mięsa do wyboru):

Schab wieprzowy nadziewany farszem grzybowym w sosie

Schab wieprzowy nadziewany farszem mięsnym w sosie

De volaille nadziewany masłem

Filet drobiowy zapiekany z pomidorem i mozzarellą

Sakiewka z kurczaka nadziewana serem i szynką

Sakiewka z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem

Złocisty kotlet schabowy

Roladka z indyka z farszem szpinakowym w sosie

Marynowana szynka w sosie

Marynowane udko z kurczaka

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem żółtym

Dodatek do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem ( w sezonie młode ziemniaki)

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone z ziołami

Złociste talarki

Duffinki

Frytki

Dodatek warzywny do drugiego dania (dwie pozycje do wyboru):

Surówka z marchwii

Surówka z selera

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem

Buraczki

Deser:

Kompozycja lodów z bitą śmietaną, owocami i sosem owocowym

Zimna płyta serwowana po obiedzie (w formie bufetu lub w stoły) do wyboru 5 pozycji:

1 pozycja do wyboru:

Półmisek różnorodnych wędlin i serów

Półmisek wędlin i swojszczyzny

Półmisek różnogatunkowych serów polskich i europejskich

2 pozycje do wyboru:

Kompozycje marynowane

Galaretki drobiowe

Grzybki w zaprawie

Śledź w zaprawie śmietanowej

Śledź w oleju

Jajka w zaprawie śmietanowej

2 pozycje do wyboru:

Sałatka caprese, plasterki mozzarelli i pomidorów z sosem vinegret i bazylią

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Sałatka z makaronem, kurczakiem, marchewką, brokułem w sosie

Sałatka firmowa: seler konserwowy, ananas, szynka, kukurydza, pietruszka, sos

I Ciepłe danie:

Barszcz czerwony z krokietem

Tradycyjny Żur Polski z jajkiem i białą kiełbasą

Strogonow

PONADTO W CENIE OFERTY:

Woda mineralna w dzbankach – bez limitu

Soki owocowe w dzbankach – bez limitu

Napoje gazowane w dzbankach bez limitu

Napoje gazowane w butelkach- bez limitu

Napoje gorące (kawa z ekspresu przelewowego, herbata) – w formie bufetu bez limitu

Owoce na paterach

Standardowy wystrój (kwiaty w butonierkach)

Obiekt klimatyzowany

Bezpłatny parking

Przestronna szatnia

Kącik dla dzieci

Możliwość zakupienia dodatkowo:

Napoje:

Wódka Wyborowa 0,5l 46zł/szt

Wódka Finlandia 0,5l 50zł/szt

Wino białe/czerwone butelka 0,75l 40zł/szt

Menu w cenie 135 zł / osoba

Uroczysty obiad

Pierwsze danie (jedna pozycja do wyboru):

Domowy rosół z makaronem, pietruszką i marchewką

Krem grzybowy z łazankami lub groszkiem ptysiowym

Krem z pomidorów z aromatem ziół

Danie główne (dwa rodzaje mięsa do wyboru):

Schab wieprzowy nadziewany farszem grzybowym w sosie

Schab wieprzowy nadziewany farszem mięsnym w sosie

De volaille nadziewany masłem

Filet drobiowy zapiekany z pomidorem i mozzarellą

Sakiewka z kurczaka nadziewana serem i szynką

Sakiewka z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem

Złocisty kotlet schabowy

Roladka z indyka z farszem szpinakowym w sosie

Marynowana szynka w sosie

Marynowane udko z kurczaka

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem żółtym

Dodatek do drugiego dania (jedna pozycja do wyboru):

Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem (w sezonie młode ziemniaki)

Ziemniaki puree

Ziemniaki pieczone z ziołami

Złociste talarki

Duffinki

Frytki

Dodatek warzywny do drugiego dania (dwie pozycje do wyboru):

Surówka z marchwi

Surówka z selera

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z białej kapusty

Kapusta zasmażana z boczkiem i koperkiem

Buraczki

Deser:

Kompozycja lodów z bitą śmietaną, owocami i sosem owocowym

Zimna płyta serwowana po obiedzie (w formie bufetu lub w stoły) do wyboru 5 pozycji:

1 pozycja do wyboru:

Półmisek różnorodnych wędlin i serów

Półmisek wędlin i swojszczyzny

Półmisek różnogatunkowych serów polskich i europejskich

2 pozycje do wyboru:

Kompozycje marynowane

Galaretki drobiowe

Grzybki w zaprawie

Śledź w zaprawie śmietanowej

Śledź w oleju

Jajka w zaprawie śmietanowej

2 pozycje do wyboru:

Sałatka caprese, plasterki mozzarelli i pomidorów z sosem vinegret i bazylią

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Sałatka z makaronem, kurczakiem, marchewką, brokułem w sosie

Sałatka firmowa: seler konserwowy, ananas, szynka, kukurydza,

pietruszka, sos

Pieczywo mieszane

I Ciepłe danie:

Schab wieprzowy nadziewany farszem grzybowym w sosie, ziemniaki puree, surówka

Sakiewka z kurczaka nadziewana serem i szynką, złociste talarki, surówka

Marynowane udko z kurczaka, frytki, surówka

II Ciepłe danie:

Barszcz czerwony z krokietem

Tradycyjny Żur Polski z jajkiem i białą kiełbasą

Strogonow

PONADTO W CENIE OFERTY:

Woda mineralna w dzbankach- bez limitu

Soki owocowe w dzbankach – bez limitu

Napoje gazowane w dzbankach bez limitu

Napoje gazowane w butelkach bez limitu

Napoje gorące (kawa z ekspresu przelewowego, herbata) – w formie bufetu bez limitu

Owoce na paterach

Standardowy wystrój (kwiaty w butonierkach)

Obiekt klimatyzowany

Bezpłatny parking

Przestronna szatnia

Kącik dla dzieci

 

Możliwość zakupienia dodatkowo:

Napoje:

Wódka Wyborowa 0,5l 40zł/szt

Wódka Finlandia 0,5l 50zł/szt

Wino białe/czerwone butelka 0,75l 45zł/szt

 

 

*Oferty przygotowana dla min. 10 osobowej rezerwacji

Hotel zapewnia obsługę uroczystości do godziny 22:00

W przypadku jej przedłużenia zostanie naliczona opłata

w wysokości 150 zł za każdą dodatkową godzinę.

Dzieci od 2do 7 lat – liczone jako 1 / 2 porcji

Dzieci od lat 8 liczone jako osoby dorosłe

Kompozycje kwiatowe – dopłata 40zł/ szt

Pokrowce na krzesła – dopłata 3zł / szt

Opłata korkowa –  4 zł od każdej osoby pełnoletniej